W garnku rozpuścić masło doprawione płatkami chili i solą, kukurydzę posmarować otrzymaną emulsją i grillować do zarumienienia obracając co jakiś czas.
bagietka (1) białe wino (15) burek (1) burger (2) chipotles (1) chleb (4) cydr (3) cynamon (6) czerwone wino (13) dodatki (1) dynia hokkaido (1) filo (2) Hiszpania (10) Irlandia (5) kaczka (4) kakao (3) koperek (2) korniszony (1) krewetki (4) metka (1) miód (4) mleko (8) mąka (3) Niemcy (2) owoce morza (6) pappardelle (4) pesto (1) pita (1) piwo (10) pomarańcze (2) pęczak (1) ricotta (2) rukola (1) ryż (3) schab (1) seler korzenny (1) skrzydełka (2) spaghetti (5) Szczecin (1) truskawki (1) twarożek (1) warzywa (2) Węgry (4) śledzie (2) żurawina (1)