W garnku rozpuścić masło doprawione płatkami chili i solą, kukurydzę posmarować otrzymaną emulsją i grillować do zarumienienia obracając co jakiś czas.
anchois (4) Austria (4) Belgia (7) boczniaki (1) Boże Narodzenie (12) bób (4) ciasto francuskie (2) cielęcina (1) czosnek (19) Dania (1) destylat (2) drób (8) dziczyzna (17) flaczki (2) galareta (2) Grecja (9) halibut (1) kalarepa (1) marchew (3) masło (24) migdały (3) mule (5) mąka gryczana (1) naleśniki (1) natka pietruszki (4) obiad (2) ocet jabłkowy (1) panierka (2) pasta (3) pasta curry (6) por (7) przystawka (4) risotto (2) salsiccia (1) sarnina (2) syrop klonowy (1) szafran (3) tahini (1) wanilia (3) wigilia (1) wątróbka (5) Włochy (11) ziemniak (1) łosoś (15) śmietana (23)