W garnku rozpuścić masło doprawione płatkami chili i solą, kukurydzę posmarować otrzymaną emulsją i grillować do zarumienienia obracając co jakiś czas.
Ameryka (2) ananas (1) Andaluzja (1) bakalie (1) bakłażan (6) baranina (1) bazylia (5) buraki (4) cebula (25) chorizo (3) Crème brûlée (1) cukinia (1) cytryna (10) deser (14) dorsz (8) gorzkaczekolada (1) gorzka czekolada (1) jabłka (6) jagnięcina (4) jogurt (3) kiełbasa (8) kolendra (3) krem (2) limetka (1) limonka (1) marchewka (2) Mauritius (2) miód pitny (1) mięso (1) mleczko kokosowe (1) pasztet (2) Polska (13) prawdziwki (5) salsa (1) sernik (1) ser pleśniowy (1) sos sojowy (2) szpinak (4) Tajlandia (4) tortilla (1) tuńczyk (5) tymianek (4) whiskey (1) Youtube (2) z YouTube (72)