W garnku rozpuścić masło doprawione płatkami chili i solą, kukurydzę posmarować otrzymaną emulsją i grillować do zarumienienia obracając co jakiś czas.
burek (1) burger (2) carpaccio (1) chipotles (1) chleb (4) ciasto francuskie (2) cukier (2) cydr (3) dodatki (1) dynia hokkaido (1) dzik (1) filo (2) Hiszpania (10) kakao (3) kapusta (5) Kaszuby (4) ketchup (1) kminek (4) knedle (2) koperek (3) metka (1) mleko (8) mąka (3) nduja (1) obiad (2) ocet winny (10) orzo (2) owoce morza (6) pasta curry (6) pesto (1) pita (1) piwo (11) pomarańcze (2) przystawka (4) ricotta (2) schab (1) Szczecin (1) szparagi (1) szynka parmeńska (1) tort (1) trawa cytrynowa (1) truskawki (1) warzywa (2) Włochy (11) śledzie (2)